Deigen, utgangspunktet for en god pizza!

Selve kjernen i Jungel pizza er den vidunderlige deigen. Vi bruker en spesialtilpasset melblanding med ekstra høyt innhold av proteiner. Vi har også utviklet vår egen surdeig som kombineres med gjær. Så tilsettes alltid ekstra omsorg og kjærlighet. Og særdeles langsomt lar vi deigen fermentere minst 5 dager i kjølerom før vi lager pizzabunnen for hånd. Syltynn, luftig og velsmakende.

Tomatsausen
Økologisk, ren og smakfull

Selve kjernen i Jungel pizza er den vidunderlige deigen. Vi bruker en spesialtilpasset melblanding med ekstra høyt innhold av proteiner. Vi har også utviklet vår egen surdeig som kombineres med gjær. Så tilsettes alltid ekstra omsorg og kjærlighet. Og særdeles langsomt lar vi deigen fermentere minst 5 dager i kjølerom før vi lager pizzabunnen for hånd. Syltynn, luftig og velsmakende.

Mozzarella ost fra Latteria Sorrentina

En sagnomsust familiebedrift som nå drives av 5 generasjon, grunnlagt for mer en 140 år siden. De har utviklet et variert utvalg spesielle Mozzarella oster for ekte Italiensk pizza. Vi benytter en smaksrik, litt tørrere variant som egner seg perfekt i kombinasjon med våre tynne og luftige bunner. For å si det med deres egne ord: «Født ut fra kjærlighet for god mat og ekte råvarer leverer ostene våre det ypperste til bordet og ditt velvære»

Kjøtt fra familiebedriften NYYYT på Røysland

På Jungel Pizza prioriterer vi dyrevelferd og kvalitet. Vi samarbeider med Nyyyt på Røysland Gaard, hvor dyr som gris, storfe, og sau lever fritt i naturlige omgivelser året rundt. Denne friheten bidrar til sterkere muskulatur og bedre kjøttkvalitet. Vårt kjøtt er kortreist, produsert med strenge krav til kvalitet og samarbeid med lokale bønder. Fra gården til din pizza, garanterer vi en smak av ekthet og ansvarlighet.

Fårepølse fra økologisk sau

Indre Oslo matforedling lager ferske, rå pølser og langtidsmodnet spekemat i kjelleren på en gammel tvangsarbeidsanstalt i byens verste strøk. Det gir maten mye sjel og mye smak. Det gjør smaksopplevelsen stor, selv i små porsjoner. Pølsene er ikke utspedd og det brukes ikke stivelse, og nesten aldri vann. Selv sier de: Av og til blander vi i litt vin, øl, eddik, fløte eller rømme for smakens skyld. Disse gutta lager en ganske sterk krydret fårepølse som du kan nyte på vår pizza. Sauene har hatt et godt liv på Hvaler i Østfold hvor de får gå fritt i naturen.

Mandel poteter fra Fjellgårder

Mandelpotet på pizza? Ja, absolutt, og det smaker fortreffelig. Derfor gjør vi som flere Michelin restauranter, vi bruker poteter som kommer fra området rundt Tynset. Det er en gammel sort mandelpotet som vokser sakte og er ekstra smaksrik. Når de første frostnettene kommer sprøytes det vann på plantene gjennom natten slik at vannet fryser på planten og danner et islag på bladene. Dette er en unik metode som beskytter den og holder planten i live. Dette medvirker til at de kan dyrke poteter i dette området hvor vekstsesongen er såpass kort.

Vår egen veganske ost

Vi lager vår egen veganske ost basert på økologiske Cashewnøtter kombinert med næringsgjær som gir en rund og herlig ostelignende smak. Det ferdige produktet er rikt på proteiner og flere B vitaminer, og ikke minst smaker det vidunderlig. Hvem skulle trodd det om vegansk pizza

Alt lages fra bunnen av

Vi lager våre egne dressinger, sauser og pestoer. Sausen på den hvite pizzaen benytter økologisk rømme fra Røros meieriet. Alt lages ferskt og intet som du ikke ville brukt på ditt eget kjøkken benyttes. Vi bruker økologiske råvarer så langt det lar seg gjøre.